HTML bestanden eenvoudig omzetten in RTF documenten

1
31

Je kan alle bestanden in de invoermap in één keer converteren of je kan er eentje uitkiezen. Er zijn twee bestandstypen waarnaar je kunt converteren: RTF of TXT. Blijkbaar bevat het programma nog een bug, want wanneer je de keuze TXT aanklikt, verschijnt er een foutmelding en wordt het programma gesloten. Wie dus puur naar een tekstbestand wil converteren dat je bijvoorbeeld in een eenvoudige editor kunt bewerken, komt bedrogen uit. Maar de RTF-functie werkt wel prima.


De oorspronkelijke webpagina die we willen converteren

Door één klik op de knop wordt het document in een RTF-bestand omgevormd. Dat gaat razendsnel. Het programma biedt ook een mogelijkheid om tabellen mee te converteren. Wanneer je het RTF-bestand bekijkt, zie je inderdaad dat alle tekst nog netjes op de pagina staat. De tekst kan hier en daar wel van plaats veranderd zijn omdat de foto’s en afbeeldingen automatisch weggelaten worden. Wie ook afbeeldingen wil converteren dient de Pro versie van HTMLto RTF Converter te kopen.


Het geconverteerde bestand in RTF-formaat

1
2
3
Vorig artikelLicht of koelte naar keuze
Volgend artikelWerkmaat voor onderweg

1 REACTIE

  1. ik vind het heel leuk maar moet je het kopen of kan het ook op de computer op de computer vind mijn kind er leuk en ik wil het niet kopen dat vind ik veel te duur

Reacties zijn gesloten.