Compacte videokracht voor beelden onderweg

1
22

Software
Creative PC-Camcenter is eenvoudig te gebruiken. Je hebt de mogelijkheid om de foto’s en video’s op te slaan en te bekijken. In het programma kan je geavanceerde instellingen toepassen. Bij de geavanceerde opties voor de foto’s kan je het formaat en de kwaliteit instellen. Bij de opties van de video’s kan je een limiet vastleggen, een video-compressieprogramma kiezen en audio-instellingen vastleggen.

Met PC-Camcenter kun je ook op een zeer eenvoudige manier een e-mail versturen met een foto of een video erin. Met Creative WebCam Monitor vorm je de camera om tot een heuse spycam. Je hebt de keuze tussen stilstaande beelden regelmatig of continu vastleggen en een videofragment vastleggen bij detectie van beweging.

Extra’s
Naast de software van Creative zelf, krijg je ook nog enkele bijkomende applicaties bij deze webcam geleverd. Een extra cd bevat ArcSoft PhotoImpression en ArcSoft Multimedia Email. PhotoImpression is een programma voor het bewerken van foto’s. Je kunt de foto’s bijwerken zodat ze er beter uit zien, maar je kunt ook wenskaarten of kalenders maken, tekst bij de foto’s zetten, enz

ArcSoft Multimedia Email zou het versturen van e-mails met foto’s makkelijk moeten maken, maar we kregen het op ons testysteem niet aan de praat.
De meegeleverde software kun je vlot van je systeem verwijderen als je dat wenst.

Conclusie
De Creative WebCam Notebook is klein en licht en werkt met bijna alle notebooks. De meegeleverde software is heel gebruiksvriendelijk. Voor deze prijs is het een aanrader.
Adviesprijs
Ca. 49,99 euro.
Systeemvereisten
350 MHz Pentium 2 of hoger, IBM compatibele notebook; 128 MB ram; 350 MB vrije ruimte op de harde schijf (voor de installatie van de software); Beschikbare USB-poort of USB-hub met externe voeding; Microsoft windows 98/98SE, Me, 2002, XP; AGP schermadapter die 16 bits kleuren ondersteunt bij een reolutie van 1024 x 768 px; Cd-romstation; Geluidskaart (compatibel met windows).
Extra vereisten voor videovergaderingen: Microfoon; Modem of lan-toegang tot het internet tegen 28.8kb of sneller.
1
2
Vorig artikelKrachtig communicatiesysteem voor internet
Volgend artikelBeeld- en geluiduitwisseling via Bluetooth

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.