Met vallen en opstaan

3
35

Naast mooie graphics biedt Amped 2 ook een flink muzikaal assortiment. Maar liefst 300 nummers aan gelicenseerde muziek versterken de sfeer. Net als in Amped deel 1 heeft Microsoft ervoor gekozen om het spel te vergezellen van een groot aanbod aan muziek van relatief onbekende bands. Alle verschillende muziekstijlen zijn vertegenwoordigd, van rock tot rap van hardcore tot hip-hop. En natuurlijk behoort het tot de mogelijkheden om je eigen muziek toe te voegen.
De geluidseffecten voegen extra toe aan de sfeer die Amped 2 creëert. Het schuurgeluid dat een snowboard maakt op een berg, rail of rots is erg overtuigend. Een ander opzienbarend stukje techniek is het gebruik van de 5.1 surround sound mogelijkheden van de Xbox. Heb je zo’n setje, dan hoor je allerlei omgevingsgeluiden of andere snowboarders geluidstechnisch erg mooi gepositioneerd worden.


Lekker zonnetje

Nooit meer eenzaam
Tegenwoordig meer regel dan uitzondering is de multiplayersectie, ook Amped 2 heeft een heel aanbod aan multiplayeropties. Natuurlijk is er de splitscreen modus die adequaat zijn werk doet, maar wie wil nou ineens de helft van zijn scherm? Multiplayen via de systemlinkoptie zorgt ervoor dat je weer een volledig beeldscherm tot je beschikking hebt. Geen paniek als er even niemand in de buurt is (of op je netwerk) die een potje wil "Ampen". Met XBConnect of Xlink Messenger kun je kosteloos de hele wereld uitdagen. Het summum van multiplayer is natuurlijk Xbox Live. Als trotse bezitter van deze dienst kun je niet alleen tegen vrienden of kennissen boarden, maar ook statistieken bijhouden en bekijken van anderen, wereldranglijsten raadplegen en downloadbare content binnen slurpen.

Conclusie
Ben je een snowboardfanatiekeling en hou je niet van dat over-the-top gedoe dat SSX tentoonspreidt, dan is Amped 2 jouw game. Bezit je reeds Amped deel 1 en ben je ook niet te vinden op Xbox live, dan biedt Amped 2 te weinig vernieuwing om daar je spaarvarken voor kapot te slaan.

Officiële site van het spel: http://www.xbox.com/en-us/amped2/default.htm
Ontwikkelaar: Microsoft Game Studios
Uitgever: Microsoft Game Studios
Gametrailer: http://www.xbox.com/en-us/xboxtv/default.htm?t=4084&v=73597&bw=hi

Adviesprijs
€ 59,99
1
2
3
4
Vorig artikelMaxi-opslag op mini-geheugen
Volgend artikelInstapmodel digitale camera

3 REACTIES

Reacties zijn gesloten.