PC Part Center Kio 1000 MHz Multimedia

Betaalbare pc’s

0

De prijzen van AMD-processoren zijn flink gedaald en PC Part Center maakt daar dankbaar gebruik van door een 1000 MHz-processor te gebruiken in een betaalbaar systeem voor net geen 1.700 euro!

Gelukkig heeft de keuze van processor geen invloed gehad op de andere componenten, want je krijgt een supersnelle Acer dvd-rom, een extra ruime harde schijf van zo maar eventjes 40 GB, een 56K-modem en enkele spelletjes. Zelfs de systeemkast mag letterlijk gezien worden met z’n opvallende voorkant. Enkele games maken het pakket compleet. Op papier is dit dus zonder meer een winnaar maar onze testprogramma’s zijn iets minder toegeeflijk. Ondanks de supersnelle processor laat de Kio immers matige snelheidsscores optekenen, een 1000 MHz-processor onwaardig. Op dat vlak is de Kio een beetje een tegenvaller. Hij is zelfs nog iets trager dan de pc van de Aldi en die heeft toch een tragere processor.

Conclusie
Toch doet een en ander geen afbreuk aan het feit dat je gewoon een ongelooflijk snelle pc met de nodige extra’s krijgt voor een indrukwekkend lage prijs.