Foto’s afdrukken en archiveren zonder tussenkomst van pc

1
67

De Lexmark P450 is de eerste standalone fotoprinter. De P450 is een 10 x 15 cm fotoprinter die zonder tussenkomst van een computer foto’s kan afdrukken en archiveren. Je kunt deze fotoprinter op geen enkele manier op je computer aansluiten. Archiveren van je foto’s kan via de ingebouwde cd-schrijver.
lexmarkp450

De Lexmark P450, die 153 x 276 x 235 mm meet, heeft een mooi design met bovenop een 61 mm LCD-schermpje dat zes knoppen bedekt. De fotoprinter doet zijn werk volledig zelfstandig. Je kan het toestel niet aansluiten op een computer, maar er zijn wel andere aansluitmogelijkheden. Zo kan je de P450 verbinden met je tv om een slideshow te laten zien van je foto’s. Je kan een Bluetooth-adapter aansluiten om rechtstreeks van je mobiele telefoon te printen. En aan de linkerkant van het toestel is een mogelijkheid voorzien om je fototoestel aan te sluiten met behulp van PictBridge. PictBridge is een technologie waarmee je snel en eenvoudig, zonder tussenkomst van een computer, foto’s kan afdrukken vanop je digitale fototoestel.
Aan de rechterkant is een geheugenkaartlezer voorzien. Daar tussenin zit de cd schrijver die zowel kan gebruikt worden om foto’s op te slaan of om foto’s te bekijken en af te drukken. Je kan zelfs een slideshow geven met foto’s die op de cd staan. Het fotopapier wordt achteraan ingevoerd en de bedrukking gebeurt vanuit één driekleurige cartridge. De foto’s komen er aan de voorkant mooi afgedrukt uit.

P450_1.jpg

1
2
3
Vorig artikelMultimediakrachtpatser
Volgend artikelEen plaatje van een beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.