Muziek beluisteren via een USB-aansluiting

10
42

trust640usheadsetusb
De Trust 640U Silverline Headset USB is een stereo hoofdtelefoon met een ingebouwde digitale geluidsprocessor en een USB-aansluiting. Daardoor hoeft hij geen gebruik te maken van een geluidskaart in de pc of notebook. Het model heeft een frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz. De meegeleverde software zorft voor een 7.1 virtual surround sound effect. De 640U Silverline Headset heeft een geïntegreerde digitale volumeregelaar op zowel de hoofdtelefoon als de microfoon en een aan- en uitschakelaar met LED-indicatie. Om achtergrondruis te onderdrukken beschikt de microfoon over een filter. De Trust 640U Silverline Headset USB is vanaf half oktober 2004 verkrijgbaar en zal 49,95 euro kosten.

Adviesprijs
49,95 euro
Vorig artikelSpaanse mix
Volgend artikelVoor filmer en fotograaf
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

10 REACTIES

  1. Sindskort in het bezit van een Thrust 640U, zeer nette koptelefoon die gewoon lekker op je hoofd zit, kwaliteit is zeer goed en de microfoon is erg duidelijk. Ik gebruik deze koptelefoon om met de computer te kunnen bellen zoals met Voipbuster en Voip. Dit werkt naar volle tevredenheid. Echt een aanrader !!

  2. Zeker een heerlijke kop-telefoon met zeer goede geluidskwaliteit, hoewel je in \’idle\’-stand een lichte ruis kan horen, heb je er eigenlijk nooit last van.
    Voor mij is dit een zeer goede aankoop geweest, niet alleen vanwege de perfekte prijs/kwaliteit-verhouding, maar vooral vanwege het ontwerp.
    Je kan er uren met werken zonder last van je oren te krijgen omdat ie
    \’hangt\’ of te krap zit, maar dat verschilt natuurlijk per persoon..

    Just my 3-cents

  3. Hij is gewoon helemaal tot, de kwaliteit is super en hij zit heel lekker op je hoofd, de microfoon is perfect zonder ruis en hij vervormd je stem niet.
    De trust 640U Silverline is echt een top-headset (ik heb er 5 gehad maar deze steekt er echt bovenuit!!!)

  4. Paul als je hier ooit nog eens kijkt good die drivers erf dat heb ik ook gedaan dus gwoon die drivers niet installeren dan doet ie het perfect 😉

  5. bij mij doet hij het na een half uur niet meer, dan hoor ik allemaal gekraak:s niet kopen dus, zonde van je geld

Reacties zijn gesloten.