Racegeweld

0
56

De races bestaan verder uit de vertrouwde onderdelen zoals we ze al kennen uit de voorgaande delen. Vaak gaat het er gewoon om dat je als eerste over de finish komt terwijl je door de stad scheurt en het verkeer ontwijkt. Niks mis mee. Ook moet je het soms opnemen tegen een leider van een andere bende in een stad- en canyonduel.
De graphics van NfSC zijn, zoals was te verwachten van EA, zeer gelikt en alles ziet er weer zeer spectaculair uit. De stad ziet er erg groot en levendig uit en ook de canyon is zeer fraai vormgegeven. Je auto komt echt tot leven en het voelt als een beloning om in de door jouw getunede auto te kunnen rijden. Ik testte NfSC voor de PS2 eerst op een HD-tv en daarna op een gewone tv. En ik adviseer om het op een gewone tv te spelen, want dat zag er het mooist uit.

Conclusie
Need for Speed Carbon is uiteindelijk niet echt een vernieuwend spel geworden ten opzichte van zijn voorgangers. Dit neemt niet weg dat het een zeer goed spel is. De teamleden hadden niet gehoeven, maar hebben verder vrijwel geen invloed op het speelplezier. Zeker wanneer je de eerdere delen niet in je bezit hebt, is dit spel het geld meer dan waard. Need for Speed Carbon is met de uitgebreide tuning-opties en de snelle spectaculaire races een van de beste games in zijn genre.

Officiële site van het spel: http://www.ea.com/nfs/carbon/
Ontwikkelaar: EA Black Box
Uitgever: Electronic Arts

Adviesprijs
48,95 euro
1
2
3
Vorig artikelNieuwe serie draagbare navigatietoestellen
Volgend artikelNieuwe module voor fotobeheerpakket Snapfire Plus