Luidsprekersystemen brengen muziek van de iPod tot in de slaapkamer

0
21

Het Logitech Pure-Fi Dream Premium Bedroom Music System for iPod is specifiek bedoeld voor de slaapkamer, terwijl het Logitech Pure-Fi Anywhere for iPod een compact luidsprekersysteem is dat overal inzetbaar is.
Bovenaan Pure-Fi Anywhere, onderaan Pure-Fi Dream
Logitech brengt twee nieuwe luidsprekersystemen voor de Apple iPod op de markt. De Pure-Fi Dream Premium Bedroom Music System for iPod moet je in dromenland helpen in de slaapkamer, terwijl het Logitech Pure-Fi Anywhere for iPod een compact draagbaar luidsprekersysteem is dat overal inzetbaar is.

Logitech Pure-Fi Dream Premium Bedroom Music System for iPod
Het Pure-Fi Dream iPod slaapkamersysteem heeft een dubbele alarmfunctie met batterij back-up en biedt ook een ingebouwde digitale AM/FM radio. Volgens Logitech  moet het systeem niet onderdoen voor een gemiddelde stereo-installatie door het inzetten van de eigen StereoXL technologie waardoor een zeer breed geluidsveld ontstaat. Het audiosysteem beschikt over 3/4-inch high-definition, soft-dome tweeters en 3-inch long-throw woofers. Het systeem heeft ook bewegingsgevoelige bedieningsknoppen met backlight verlichting die automatisch oplicht wanneer een bewegende hand in de buurt van de speaker komt. De knoppen dimmen automatisch wanneer het instellen van de instellingen afgerond is. De bewegingsregistratie is verder ook gekoppeld aan de snooze-functie, waardoor een wuivende handbeweging voldoende is om de functie te activeren. Maar dat kan ook door middel van een standaardknop bovenop het systeem. Ook het  scherm past zich automatisch aan wanneer het omgevingslicht verandert. Het Logitech Pure-Fi Dream speakersysteem zal vanaf begin oktober leverbaar zijn voor een adviesprijs van € 249,99.

Logitech Pure-Fi Anywhere Compact Speakers for iPod
De Pure-Fi Anywhere Compact Speakers for iPod is een draagbaar luidsprekersysteem dat voorzien is van een oplaadbare batterij (inclusief batterij statusindicator). Volgens Logitech spelen de Pure-Fi Anywhere Speakers tien uur met een volle batterij. De Pure-Fi Anywhere kan ook gelijktijdig muziek afspelen en de iPod opladen als die verbonden is met de universele connector. Logitech levert het Pure-Fi Anywhere luidsprekersysteem met een beschermende draagtas en een draadloze afstandsbediening die directe navigatie in het iPod menu tot op een afstand van ruim achttien meter mogelijk maakt. De afstandsbediening biedt de gebruiker ook éénknopstoegang tot functies als shuffle en repeat. De shuffle- en repeat-knoppen bevinden zich ook bovenop het systeem en zijn direct toegankelijk. Het Logitech Pure-Fi Anywhere for iPod systeem is begin september leverbaar. De adviesprijs bedraagt € 149,99.

Adviesprijs

– Logitech Pure-Fi Dream Premium Bedroom Music System for iPod: € 249,99
– Logitech Pure-Fi Anywhere Compact Speakers for iPod: € 149,99
Vorig artikelUiterst klein flash geheugen met veel opslagcapaciteit
Volgend artikelOpsporen en verwijderen van web robots en andere malware
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.