Home Hardware

Op reis met Mio Spirit 687 LIVE TMC

0
54
Mio Spirit 687

Mio Spirit 687 (© ; licentie: )

Met de vakantie voor de deur lanceren de fabrikanten van navigatiesystemen weer allerlei nieuwe modellen. Mio brengt zelfs vijf nieuwe navigatiecomputers uit, waarvan wij het topmodel, de Mio Spirit 687, in onze auto monteerden en duchtig testten.

Alle nieuwe navigatiesystemen in de Mio Spirit-serie zijn uitgerust met Parkeerassistentie, Voetgangersmodus, IQ Routes, LearnMePro, Knooppuntweergave in 3D en Rijbaanbegeleiding. Het instapmodel, de Spirit 485, heeft een adviesprijs van slechts 99,99 euro. Het topmodel dat we hier bespreken, de Spirit 687 LIVE TMC, kost 189,99 euro. Alle modellen bieden verkeersinformatie via TMC, maar bij het topmodel is dit nog aangevuld met LIVE TMC. Dat biedt snellere updates, de locaties van mobiele flitscamera’s en een hogere wegendekking zonder dat je een extra abonnement moet afsluiten. Die extra informatie wordt in België geleverd door Touring Mobilis en in Nederland door de Verkeersinformatiedienst (VID). Ook extra bij de Spirit 687 LIVE TMC is de functie Route Opties, waarover straks meer. Het topmodel heeft ook een audio- en video-ingang waarop je een externe bron kunt aansluiten.

In de verpakking
Naast de Spirit 687 Live tmc bevat de verpakking nog een compacte houder met zuignap voor op de autoruit, een autolader, een audiovideokabel, een dvd met kaartgegevens, software en documentatie en een meertalige (waaronder ook Nederlandse) Snelstartgids.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.