Home Audio / Video

Straffe mediaspeler in een strak jasje

0
69

Entertainment, thuis, onderweg, overal… In onze stresserende samenleving is het soms nodig om even je zinnen te verzetten. Vroeger ging je daarvoor gezellig in de zetel zitten als je thuiskwam van werk of school. Tegenwoordig kan je evengoed van je favoriete series, films of muziek genieten op bijvoorbeeld de trein. Archos heeft verschillende draagbare multimedia-oplossingen waarmee je zelfs kan surfen op het internet. De moeite waard? We bekeken de Archos 5 Internet Media Tablet met het optionele dvr station voor je.
Archos 5 Internet Media Tablet
De belangrijkste kenmerken van de Archos 5 draagbare multlimediaspeler: internet, e-mail, afspelen van multimedia-content, tv, etc … Dit alles in een compacte, stijlvolle en draagbare oplossing. Combineer dit met het Archos dvr station waarmee je kan opnemen van je tv en afspelen op je tv en je hebt een heus entertainment systeem in handen. Het dvr station maakt eveneens deel uit van onze test.

In de doos
In de doos van de Archos 5 tref je naast de speler ook nog verschillende andere onderdelen aan: een usb-kabel, oortjes, een reinigingsdoekje voor het scherm, een dvr station adapter en een quick start guide. Erg compleet dus. Wanneer we de verpakking van het Archos dvr station openen, treffen we ook een erg compleet pakket aan: het dvr station zelf, een afstandsbediening, een voedingsadapter, twee scart kabels met de nodige tulpstekkers en een vrij dikke handleiding.

Versie

De Archos 5 is verkrijgbaar in verschillende versies. De opslagcapaciteit varieert tussen 60 en 250 gigabyte. Wij testen een exemplaar met een harde schijf van 120 gb. Deze versie meet ongeveer 127 x 78,8 x 19,4 mm en weegt 300 gram. Het toestel is daarmee heel draagbaar. Bovendien ligt het goed in de hand. De voorkant van het toestel is een groot touchscreen met een smalle rand. Er zijn geen