Lichten en elektronica programmeren met smartphone

1
1289
De SmartPlug van domotica-specialist Verisure is een programmeerbare stroomstekker waarmee je lichten en elektronica op afstand programmeert en bedient met je tablet of smartphone.

Je kunt elke SmartPlug in huis afzonderlijk aan- en uitzetten met de Verisure app, die beschikbaar is voor Apple iOS, Google Android en Microsoft Windows Phone.

De SmartPlug integreert naadloos in een bestaand Verisure domitica- of alarm-systeem. Heb je nog geen Verisure-systeem dan kun je de SmartPlug Box kopen met daarin twee SmartPlugs en een compact VBox Mini controlesysteem dat je aansluit op je WiFi-router.

Verisure SmartPlug programmeerbaar stopcontact (Belgische versie)

Verisure SmartPlug programmeerbaar stopcontact (Belgische versie) (© ; licentie: )

Downloadt de app en je kunt apparaten vanop elke locatie in- of uitschakelen. Je kunt de SmartPlug ook programmeren. Er zijn twee opties. Het apparaat dat in de stekker steekt, bijvoorbeeld een lamp, gaat aan of uit op een vooraf bepaald tijdstip. Of het apparaat gaat uit en aan bij respectievelijk zonsopkomst en -ondergang.

Heb je een VeriSure-alarmsysteem dan kun je ook instellen dat bijvoorbeeld de verlichting aangaat als je je woning binnenkomt en het alarmsysteem uitschakelt.

De Verisure SmartPlug kost €39. De prijs van de Verisure SmartPlug Box is nog niet bekend. Je kunt apparaten met een maximaal verbruik van 2.300 Watt op de SmartPlug aansluiten.

Foto van Verisure
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelConvertibele Windows-tablet voor zakelijke gebruikers
Volgend artikelGoedkope Android KitKat-tablet nu ook bij Aldi Nederland
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.