HP Pro x2 612 detachable pc

Convertibele Windows-tablet voor zakelijke gebruikers

0
HP introduceert de Pro x2 612, een 12,5-inch Windows-tablet met afneembaar toetsenbord die bedoeld is voor zakelijke gebruikers. Deze convertibele tablet is dan ook voorzien van allerlei beveiligings- en beheeropties.

De HP Pro x2 612 is verkrijgbaar met allerlei invoeropties en kan worden gebruikt als alleenstaande tablet of als vervanger voor een laptop. Zo is dit apparaat verkrijgbaar met afneembaar “Power Keyboard” met extra batterij en vga-, Ethernet-, DisplayPort en 2 x usb 3.0-poorten. Dit toetsenbord heeft aan de zijkant ook een connector voor een optioneel HP UltraSlim dock. De tablet-batterij houdt het 8 uur en 15 minuten uit; als je het Power Keyboard aansluit verlengt dit de autonomie tot 14 uur en 15 minuten.

Als alternatief kun je ook kiezen voor het “soft base keyboard”, een licht en ultradraagbaar afneembaar toetsenbord met led-verlichting. Dit lichtere toetsenbord heeft een usb 3.0-poort. Een andere optie is de Wacom pen met ingebouwde houder, waarmee je op de tablet kunt tekenen. Daarbij worden 1.024 drukniveaus ondersteund.

HP Pro x2 612 convertibele tablet
HP Pro x2 612 convertibele tablet

De HP Pro x2 612 heeft een 12,5-inch Full HD scherm en is verkrijgbaar met Intel Core i3/i5-processoren met Intel vPro. Een tpm-beveiligingsmodule is standaard ingebouwd. Een vingerafdruklezer en 4G LTE modem kun je optioneel bijkopen.

De HP Pro x2 612 is vanaf eind augustus verkrijgbaar vanaf €899, inclusief Power Keyboard. Prijzen van de HP Pro x2 612 met “soft base keyboard” worden later bekendgemaakt.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.