Home Audio / Video

Modulair en draadloos multi-room digitaal muzieksysteem

0
157

Tot slot moeten we kort de mute en Vol+ toets indrukken op de Sonos S5 om de Controller te verbinden met het systeem. Na deze stap is onze iPod Touch een volwaardige Sonos Controller.
Je kan het systeem ook bedienen via een pc. Op je pc dien je daarvoor de Sonos Desktop Controller te installeren die eveneens gratis beschikbaar is. De bediening is steeds erg intuïtief of je nu de applicatie voor iPhone/ iPod Touch en iPad of de Sonos Desktop Controller gebruikt. Alles is eenvoudig in te stellen.

Wireless Dock 100
Het Wireless Dock 100 kan je gebruiken om van eender waar muziek vanaf je iPod of iPhone te spelen en bovendien de iPod / iPhone tegelijk op te laden. In de doos treffen we naast het Wireless Dock 100 ook nog een documentatiemapje en stroomadapter aan. Dat is alles wat je nodig hebt.

Design
Het Wireless Dock 100 is uitgevoerd in matwit. Op de voorzijde werd een zilverkleurig Sonos logo aangebracht. De bovenzijde biedt uiteraard plaats aan de Apple dockconnector. Op de rechterzijde van het dock zien we een volumeregelingstoets. De achterzijde biedt plaats aan de Connect knop, de stroomaansluiting en twee statuslampjes.

Sonos wireless dock in room

Werking
Na de installatie van de S5 hebben we meteen het Wireless Dock 100 toegevoegd aan het systeem. Dat gaat dankzij de Connect-knop op het dock even gebruiksvriendelijk als een ZonePlayer toevoegen. Wel moet je eerst minstens één ZonePlayer toevoegen aan het systeem vooraleer je het dock kan toevoegen. Het Wireless Dock 100 is erg eenvoudig in gebruik. We plaatsen onze iPod Touch 8 GB in het Wireless Dock 100. We kiezen “bladeren” in de Sonos Desktop Controller software en kunnen vervolgens al onze muziek op de iPod benaderen en afspelen. Je kan de iPod dus gewoon bedienen vanaf je pc of een andere controller. Erg handig!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.