Gaming laptop met Intel i7 quad core processor

0
23
MSI GT680 gaming laptop

MSI GT680 gaming laptop (© ; licentie: )

De GT680 is MSI’s nieuwe paradepaardje in de reeks Gaming Series notebooks. De laptop wordt aangedreven door het Intel Huron River platform en heeft maar liefst 16 GB geheugen.

MSI baseerde de GT680 op Intel’s meest geavanceerde tweede generatie Core i7 quad core processor. De nieuwe Turbo Boost 2.0 technologie zorgt voor een extra prestatieboost van alle cores, aldus MSI. De grafische kaart is een NVIDIA GTX460M. De NVIDIA PhysX-technologie ondersteunt de fysieke interactie tussen objecten in games, waardoor het breken van glas en het in elkaar storten van muren zeer realistisch is op het 15,6-inch Full HD beeldscherm. De notebook is ook geschikt als multimediacenter dankzij MSI’s CinemaPro-technologie. Die zorgt voor optimale grafische prestaties tijdens het bekijken van films en video’s. Met de CinemaPro hotkey schakel je de Movie-mode in voor een hogere resolutie en volle kleuren. Voor het geluid zorgen de Dynaudio speakers gecombineerd met THX TruStudio Pro-technologie. De GT680 heeft ook de door MSI recent ontwikkelde Cooler Boost-technologie die ervoor zorgt dat de gaming laptop koel wordt gehouden ook bij hoge prestaties. De laptop is uitgerust met twee harde schijven van 500 GB, een Super Multi optische drive en een 7-in-1 Cardreader. Qua aansluitingen heeft de laptop 1 x HDMI-, 1 x VGA Out-, 2x USB 3.0-, 2 x USB 2.0-aansluitingen. Hij ondersteunt ook 802.11 b/g/n Wireless verbindingen.

Prijs en beschikbaarheid
De MSI GT680 zal vanaf eind januari in de Benelux verkrijgbaar zijn. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van MSI
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTron: Legacy – de gelekte scènes
Volgend artikelModulair en draadloos multi-room digitaal muzieksysteem
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.