Teufel PC Bamster en BT Bamster soundbars

Teufel Bluetooth luidspreker in de vorm van soundbar

0
Teufel introduceert in de Bamster serie een luidspreker in de vorm van een compacte soundbar die je draadloos kan gebruiken dankzij Bluetooth.

De BT Bamster van Teufel heeft een behuizing van aluminium en is 30 cm lang en iets meer dan 5 centimeter hoog. Eerder al lanceerde Teufel de PC Bamster bedoeld voor gebruik met pc. De nieuwe BT Bamster is via Bleutooth draadloos te verbinden met laptop, smartphone of tablet.

Teufel PC Bamster
Teufel PC Bamster

De Bamster soundbars hebben een One-Button-Design. Ze zijn uitgerust met twee stereoluidsprekers en het Double Bass Systeem. De luidsprekers hebben een ingebouwde geluidskaart. Ze leveren een totaal vermogen van 3 watt en zijn uitgerust met een 3,5 mm mini-jackingang.

De PC Bamster kan je onderweg van stroom voorzien via twee usb-aansluitingen. De BT Bamster is uitgerust met een ingebouwde batterij die volgens Teufel opgeladen goed is voor 12 uur muziekplezier.

Prijs en beschkbaarheid
De Teufel PC Bamster is al te koop en heeft een adviesprijs van € 99,99. De prijs en de beschikbaarheid van de Teufel BT Bamster werden niet meegedeeld.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.