Home Audio / Video

Compact Bluetooth luidsprekersysteem

0
147
Het Ruark Audio MR1 luidsprekersysteem ondersteunt niet alleen Bluetooth A2DP maar ook de Bluetooth aptX standaard voor een betere audiokwaliteit.

Ruark Audio is een Britse fabrikant van audiosystemen. Het Ruark Audio MR1 luidsprekersysteem speelt muziek van alle denkbare bronnen zonder dock of verbindingskabel. Je koppelt de compacte luidsprekers draadloos via Bluetooth. Elke speaker is uitgerust met een 20 watt Class A-B stereoversterker, een 75 mm midden/bass-eenheid en een 20 mm tweeter.

Ruark Audio MR1

Ruark Audio MR1 (© ; licentie: )


De Ruark Audio MR1 ondersteunt naast Bluetooth A2DP ook de Bluetooth aptX standaard. AptX verstuurt een hogere kwaliteit van de digitale muziek die vrijwel identiek is aan de originele CD-kwaliteit. De Audio MR1 is ook uitgerust met een aansluiting voor een subwoofer. Daarnaast heeft het systeem een 3,5 mm stereo line-in.

Het Ruark Audio MR1 luidsprekersysteem wordt geleverd met een compacte afstandsbediening. Het systeem heeft een auto-standby-functie om energie te besparen en kan ook uitgerust worden met Ruarks BackPack herlaadbare batterij zodat je het gemakkelijk kan verplaatsen en ook buitenshuis kan gebruiken. De speakers meten elk 170 (H) x 130 (B) x 135 (D) mm.

Prijs en beschikbaarheid
Het Ruark Audio MR1 luidsprekersysteem heeft een adviesprijs van € 399 en is leverbaar in mat zwart, mat wit of walnoot. Meer info op de website van importeur Audiac.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.