Axis M2014-E Network Camera

Uiterst compacte HD bewakingscamera van Axis

0
De Axis M2014-E Network Camera is niet groter dan een lipstick en dat maakt hem tot de kleinste zogenaamde bullet-style netwerkcamera op de markt.

De nieuwe bewakingscamera van Axis is geschikt voor flexibele installaties in kleine- tot middelgrote systemen van 1 tot 16 camera’s. De M2014-E Network Camera bestaat uit een hoofdeenheid en een aparte camera-eenheid die 3,2 x 7,6 cm meet. De netwerkcamera biedt HDTV 720p beeldkwaliteit bij volledige framerate.

Axis M2014-E Network Camera
Axis M2014-E Network Camera

De M2014-E bewakingscamera levert meerdere, individueel configureerbare videostreams in H.264 compressie en optimaliseert daarbij de bandbreedte en opslagruimte zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. De camera ondersteunt ook Motion JPEG.

De M2014-E ondersteunt video motion-detectie, heeft een sabotage-alarm en is voorzien van een I/O-poort voor het aansluiten van apparaten, zoals sensoren en een externe relais om alarmen of toegangscontrole te activeren. De camera-eenheid is beschermd tegen stof en zware regenval. De M2014-E ondersteunt het Corridor Format van Axis, waardoor hij een verticaal gezichtsveld kan leveren.

Prijs en beschikbaarheid
De Axis M2014-E Network Camera is verkrijgbaar in het tweede kwartaal van 2013 voor een adviesprijs van € 329.

Foto van AXIS
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.