Lichtgevend toetsenbord van Logitech typt vlot

0
Logitech wireless illuminated keyboard k800

Logitech wireless illuminated keyboard k800 (© ; licentie: )

We testen het nieuwe Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 van Logitech. Zoals de naam het al aangeeft, is dit een draadloos, verlicht toetsenbord. Het werkt wel alleen op Windows-systemen.

Het Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 is een draadloos toetsenbord voor Windows-gebruikers. Het werkt onder Windows XP, Vista en Windows 7.

In de verpakking
De langwerpige doos bevat naast het toetsenbord zelf ook nog een usb-kabel, een piepkleine draadloze usb-adapter en een mapje met meertalige handleiding en Engelstalige Features Guide, een velletje papier met de belangrijkste mogelijkheden van het toetsenbord.

Installatie
Installeren is een simpele kwestie van de draadloze usb-adapter in een vrije usb-poort te steken, het toetsenbord aan te zetten met de schuifknop die je rechtsboven vindt en wachten tot Windows de boel detecteert. De usb-adapter is een Logitech Unifying-type dat ook kan worden gebruikt in combinatie met andere randapparatuur van Logitech, voornamelijk muizen. Je kunt tot zes compatibele draadloze muizen, toetsenborden en numerieke toetsenblokken aan één Logitech Unifying-ontvanger koppelen. Wil je meerdere apparaten koppelen, dan dien je wel de Logitech Unifying Software van de Logitech-website te downloaden en een detectieproces te doorlopen voor elk nieuw apparaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.