Lichtgevend toetsenbord van Logitech typt vlot

0
113

Performantie
Het Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 heeft een ingebouwde led-verlichting die zich automatisch aanpast aan het omgevingslicht. De verlichting brandt niet permanent. Pas als je met je handen in de buurt van het toetsenbord komt, licht het op. Je kunt met dit toetsenbord dus ook perfect in het donker typen als je dat wil.
De toetsen zijn afgerond volgens een systeem dat Logitech ‘PerfectStroke’ noemt. Het geronde ontwerp zorgt ervoor dat je vingers gemakkelijk van toets naar toets glijden en dat je urenlang vlot kunt typen. In de praktijk werkt dit redelijk goed, al moet je er in het begin toch aan wennen dat de toetsen erg dicht bij elkaar liggen, waardoor je de neiging hebt om er twee tegelijk in te drukken. Maar na enige oefening konden we vlot en snel met tien vingers typen op dit toetsenbord. Het Logitech K800 toetsenbord is niet volledig geruisloos: de tikken zijn redelijk goed te horen. Persoonlijk vinden we wel dat het toetsenbord iets te plat staat, zelfs als je de voetjes aan de onderkant uitklapt. Ook had de polsrust wat ons betreft best wat breder mogen zijn.

Logitech K800: verlichting

Logitech K800: verlichting (© ; licentie: )

Software
Optioneel kun je Logitech SetPoint-software downloaden van de Logitech-website en installeren. Deze software heb je nodig als je de functietoetsen wil herprogrammeren. Elke F-toets heeft namelijk een extra functie, die je activeert via de oranje Fn-toets die je terugvindt rechts van de spatiebalk. De standaardfuncties (Home, E-mail, Zoeken, Slaapstand, Mediaspeler, Geluid etc.) kun je naar hartenlust wijzigen.

1
2
3
4
5
Vorig artikelEen succesvolle Opera 11
Volgend artikelOpvolger voor Samsung’s Galaxy S smartphone
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.