Home Hardware

iPhone-lookalike voor liefhebbers van Windows Mobile

2
54

mobieltje standaard evenveel geheugen biedt als de Apple iPhone 3G en Samsung Omnia SGH-i900 en dubbel zoveel als de Sony Ericsson Xperia X1 (die momenteel in de winkels ligt met een 4 GB kaartje er gratis bijgeleverd).
A-GPS, Bluetooth 2.0 (met A2DP-profiel voor draadloze stereo-oortjes) en WiFi 802.11b/g zijn standaard aanwezig, naast HSDPA/WCDMA met maximaal 2 Mbps uplink- en 7,2 Mbps downlink-snelheden.

 

HTC Touch HD

Audio
HTC keerde gelukkig terug naar een gewone 3,5-mm audioaansluiting, in plaats van de speciale HTC extUSB-aansluiting, die overigens nog wel aanwezig is, maar nu in de eerste plaats gebruikt wordt om het mobieltje op te laden en aan te sluiten op de pc. Het meegeleverde oortje past in de 3,5-mm

2 REACTIES

  1. LW, ik begrijp je niet goed. A-GPS staat voor "Advanced" GPS, die een bestandje kan lezen dat je van het internet haalt en waar de laatste bekende posities van de gps-satellieten in staan. Op die manier krijg je veel sneller een "fix". Dat bestandje moet je zo om de zes dagen in laden en dit kan automatisch (ofwel wanneer je "dockt" ofwel via je gsm dataverbinding als je die hebt (dan kost het natuurlijk wel geld). Het werkt echt wel goed en het is dus zeker een "volwaardige" gps.

Comments are closed.