Home Bedrijven

Professionele router met dual sim 4G/3G back-up

0
44
De Duitse netwerkspecialist Lancom Systems levert een nieuwe professionele draadloze modemrouter met interne 4G/4G/HSPA+ en dubbele sim-sleuf. De Lancom 1781VA-4G ondersteunt alle vdsl- en adsl-aansluitingen, met inbegrip van vdsl-vectoring tot 100 Mbit/s.

De VDSL2/ADSL2+/4G-combirouter Lancom 1781VA-4G heeft een ingebouwde 4G/3G/HSPA+-modem met dual sim-functionaliteit. De gsm-modem kan dienen als back-up voor wanneer de telefoonverbinding uitvalt. Als een van de twee sims niet werkt, kan er een reserve internetverbinding gelegd worden via een alternatieve provider.

Bij 3G/4G-gebruik haalt de Lancom 1781VA-4G tot 100 MBit/s aan downloadsnelheid en 50 MBit/s aan uploadsnelheid. Bij vdsl zijn doorvoersnelheden tot 100 Mbit/s mogelijk als de aanbieder “vectoring” ondersteunt, een techniek om een hogere snelheid te halen over gewone vdsl-verbindingen.

Lancom 1781VA modemrouter

Lancom 1781VA modemrouter (© ; licentie: )

De router heeft een geïntegreerde Gigabit Ethernet-switch met vier poorten en ondersteuning voor energiezuinig Green Ethernet. De vrij te configureren poorten zijn voor LAN, WAN (tot viervoudige Load Balancing met extra ADSL-, SDSL-, VDSL- of kabelmodems), DMZ, VLAN of monitor te gebruiken. Op de ingebouwde usb 2.0-poort kan een printer of een externe schijf worden aangesloten.

De router ondersteunt zestien virtuele netwerken die elk hun eigen instellingen voor DHCP,DNS, Routing en Firewall kunnen meekrijgen. VPN-verbindingen kunnen snel worden opgestart met behulp van de 1-Click-VPN-Wizard. Uiteraard ondersteunt deze router ook IPv6.

Meerdere Lancom 1781VA-4G routers kan je op afstand onderhouden met de gratis meegeleverde beheeroplossingen LANconfig en LANmonitor.

De Lancom 1781VA-4G kost 899 euro. Standaard biedt de router vijf VPN-kanalen. Dit is met een optie uit te breiden naar 25 kanalen. Een andere optie is een contentfilter tot honderd gebruikers.

Foto van Lancom
Website: Lancom Systems
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.