Home Bedrijven

Twee-baaien NAS voor kleine en middelgrote bedrijven van Synology

1
27
Synology lanceert een nieuwe DiskStation NAS voor centrale opslag die schaalbaar is en bedoeld is voor kleine en middelgrote bedrijven.

De Synology DiskStation DS712+ is een network attached storage (NAS)-oplossing met twee baaien die hot swappeble zijn voor twee harde schijven van 3 TB. De NAS is uitgerust met een 1,8 Ghz dual core processor en ondersteunt Link Aggregation. Volgens Synology biedt de nieuwe DiskStation een leessnelheid van 180,91 MB/s en een gemiddelde schrijfsnelheid van 105,59 MB/s onder RAID 1 configuratie. De DS712+ is ook schaalbaar met Synology’s DX510 uitbreidingseenheid met vijf baaien tot een opslagcapaciteit van 21 TB. De Synology DX510 kan veilig worden aangesloten op de Synology DS712+ via een eSATA-kabel. De DS712+ is uitgerust met twee Gigabit Ethernet poorten.

Synology DiskStation DS712+

Synology DiskStation DS712+ (© ; licentie: )

De NAS ondersteunt iSCSI (Internet Small Computer System Interface ) en is compatibel met virtualisatieservers, zoals VMware vSphere, Citrix XenServer en Microsoft Hyper-V. Ook Windows ADS en LDAP voor het beheer van meerdere gebruikersaccounts wordt ondersteund. Het stroomverbruik van de Synology DS712+ bedraagt 27,5 watt wanneer hij actief is. Wake on LAN/WAN, automatisch in-/uitschakelen van de harde schijf zorgen voor een verdere vermindering van het energieverbruik.
De DS712+ draait met het DiskStation Manager 3.2 (DSM 3.2) besturingssysteem voor het beheer en de instellingen. Een lijst met de volledige specificaties vind je via deze link. De Synology DiskStation DS712+ kost 435 euro, maar dat is wel de prijs zonder schijven.

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.