Stereo-oortjes met actieve ruisonderdrukking

0
292
Huawei introduceert de Freebuds 3 draadloze oortelefoon met ondersteuning van Bluetooth 5.1 en actieve ruisonderdrukking.

De nieuwe Huawei Freebuds 3 draadloze oortjes gebruiken de Kirin A1 chip van de fabrikant met Bluetooth 5.1-ondersteuning, Dual Channel transmissietechnologie en een 356 MHz-audioprocessor.

De oordoppen bieden stereogeluid en actieve ruisonderdrukking. Door dubbel te tikken op het linkeroortje activeer je de ruisonderdrukkingsfunctie.

De Freebuds 3 spelen vier uur muziek met één laadbeurt. Met het meegeleverde oplaaddoosje beschik je over 20 uur oplaadvermogen. Het doosje laad je op via een usb Type-C-oplaadkabel of door het draadloze oplaadstation te gebruiken.

Alle specificaties van de Huawei Freebuds 3 oortjes vind je op de website van Huawei.

Huawei FreeBuds 3 (© Huawei ; licentie: Huawei )

De Huawei Freebuds 3 draadloze oortelefoon is verkrijgbaar in de kleuren Koolstof Zwart of Keramisch Wit voor een adviesprijs van €179.

Foto van Huawei
Website: Huawei
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSeagate ssd en dock voor gamers
Volgend artikelErg compacte Powerline-adapter met ethnernet-poort
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.