Teufel Raumfeld Cube draadloze speakerset

Draadloos muziek streamen met Raumfeld Cube

0
Teufel introduceert in de Raumfeld serie een kubusvormige luidsprekerset die ontworpen is om muziek draadloos te streamen met Android en iOS apparaten.

De Raumfeld Cube is een nieuwe WLAN stereo hifi-speakerset die een aanvulling vormt op Teufels Raumfeld luidsprekerserie. De Cube kan je inzetten als individueel streaming speakerpaar, maar is tevens geschikt om op te nemen in een multikamermuzieksysteem met andere Raumfeld componenten.

Teufel Raumfeld Cube

Teufel Raumfeld Cube (© ; licentie: )

De Raufmeld Cube is een 2-kanaals coaxiaal systeem. De master speaker beschikt over een ingebouwde 70 watt Bi-Amping versterker en de WLAN 802.11b/g/n module. Ook heeft de speaker een 10/100 Mbit/s ethernet-poort. Door middel van een speciale kabel verbind je de master met de slave speaker.

De nieuwe luidsprekers van Teufel zijn uitgerust met een 28 mm tweeter en het Double-BassReflex systeem met subwoofer voor basweergave. Het frequentiebereik loopt van 62 tot 20000 Hz.

De Raumfeld Cube speakers hebben een behuizing in MDF en een afwerking in witte lak. Ze meten 19,5 x 19,5 x 19,5 cm en wegen 4 kg.

Zoals alle Raumfeld producten is ook de Raumfeld Cube te bedienen met de gratis Raumfeld app voor iOS en Android. Er is tevens een Raumfeld Controller afstandsbediening met touchscherm verkrijgbaar voor deze serie.

Prijs en beschikbaarheid
De Teufel Raumfeld Cube draadloze speakerset is verkrijgbaar via de Teufel website voor een adviesprijs van € 499.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.