Actiecamera met ingebouwde WiFi en timelapse videofunctie

0
55
De ISAW EXtreme is een actiecamera die beelden in Full HD vastlegt en beschikt over WiFi, een timelapse videofunctie en een Aqua Mode voor filmen onder water.

De ISAW EXtreme actiecamera heeft een F/2.4 lens met 8-asferische glaselementen en is uitgerust met een 12 megapixel Sony Exmor beeldsensor. De actiecamera heeft een 2-inch LCD-scherm.

ISAW EXtreme

ISAW EXtreme (© ; licentie: )

De ISAW EXtreme kan video vastleggen in Full HD 1080p met 60 beelden per seconde (fps), 720p met 120 fps en WVGA (480p) met 240 fps. Met de EXtreme kan je timelapsevideo’s vastleggen. Ook beschikt de camera over een Burst-modus die opeenvolgend elf 12 megapixel foto’s in 1 seconde kan maken.

De ISAW EXtreme heeft een Aqua Mode die onder water automatisch het verlies aan kleur compenseert om levendige beelden te krijgen, zelfs op grote diepte. De actiecamera komt met een solide behuizing die niet alleen waterdicht is tot 60 meter, maar de EXtreme ook beschermt tegen stoten tijdens heftige activiteiten.

Via WiFi en een smartphone of tablet kan je de actiecamera ook bedienen op afstand. Met de optionele WiFi afstandsbediening kan je negen camera’s tegelijk bedienden. De EXtreme heeft een microHDMI-poort, zodat je hem direct kan aansluiten op een tv.

De Li-ion accu van 1200mA geeft de EXtreme camera ongeveer twee uren aan opnametijd. De accu is verwisselbaar en extra accu’s zijn los verkrijgbaar. De ISAW EXtreme ondersteunt sdhc en sdxc geheugenkaarten tot 64 GB.

Prijs en beschikbaarheid
De ISAW EXtreme actiecamera is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 299,95.

ISAW website

Vorig artikelDraadloos muziek streamen met Raumfeld Cube
Volgend artikelEindejaarsknaller bij Aldi Nederland
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.