Home Bedrijven

Zakelijke Windows 8 tablet van HP

1
25
HP kondigt een tablet aan voor zakelijk gebruik met het nieuwe Windows 8 besturingssysteeem en met Smart Jacks voor diverse uitbreidingsmogelijkheden.

De HP ElitePad 900 is een ergonomisch vormgegeven tablet in een aluminium behuizing met een 10,1-inch (25,7 cm) IPS-beeldscherm met Corning Gorilla Glass 2 bescherming en een resolutie van 1280 x 800 pixels. De ElitePad 900 weegt 680 gram en is 9,2 mm dik. De tablet gebruikt de nieuwste generatie Intel mobiele processoren en is geoptimaliseerd voor Windows 8 met ondersteuning voor touch-, pen- of stemgebaseerde input. De ElitePad 900 heeft een 1080p front-facing videocamera en 8 megapixel camera op de achterzijde.

HP ElitePad 900

HP ElitePad 900 (© ; licentie: )


HP biedt verschillende uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van Smart Jackets. Het ElitePad Productivity Jacket is voorzien van een geïntegreerd toetsenbord, USB-poorten, een SD-kaartlezer en verstelbare kijkhoeken. Het ElitePad Expansion Jacket biedt USB-, HDMI- en andere verbindingen. Het ElitePad Rugged Jacket zorgt voor extra bescherming. Met de Executive Tablet Pen kan je berichten en notities direct op het scherm schrijven die later kunnen worden omgezet in getypte tekst.

Prijs en beschikbaarheid
De HP ElitePad 900 tablet is naar verwachting beschikbaar in januari 2012 met naar keuze 32 GB of 64 GB opslagcapaciteit. HP deelde geen prijsinformatie mee.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.