Home Hardware

Draadloze computermuis helpt ook bij presentaties

0
52
De Logitech Cube is een combinatie van een draadloze compmutermuis en een presenter. Wanneer je de muis oppakt, schakelt ze automatisch in de presenteermodus.

De Cube heeft een innovatief ontwerp en past moeiteloos in de palm van een hand. Je kan het rechthoekige apparaat gebruiken als muis. Scrollen doe je dan door met een vinger over het oppervlak van het hoofdpaneel te vegen. Logitech’s Flow Scroll-software moet ervoor zorgen dat je zonder haperen kan scrollen; de beweging is vergelijkbaar met het vegen over het aanraakscherm van een smartphone. De Logitech Cube maakt gebruikt van Logitech’s Uinfying technologie en wordt geleverd met een kleine Unifying-ontvanger. De usb-ontvanger zorgt voor de draadloze 2.4 GHz-verbinding tussen bijvoorbeeld een laptop en de Cube. Op de Unifying-ontvanger kan je maximaal zes apparaten aansluiten, zoals een toetsenbord of een numeriek toetsenbord.

Logitech Cube

Logitech Cube (© ; licentie: )


Presenter
Wil je de Logitech Cube als presenter gebruiken, dan hoef je alleen maar op te pakken. Je kan een volgende presentatiedia tonen door op de bovenkant van de Logitech Cube te klikken. Wil je teruggaan, dan dien je de Cube in je hand om te rollen en nogmaals op de bovenkant te klikken. De Cube is uitgerust met een usb-oplaadbare lithium-polymeerbatterij (een oplaadkabel wordt meegeleverd). Een waarschuwingslampje gaat branden wanneer de batterij bijna leeg is.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Cube is al te koop en heeft een adviesprijs van € 69.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.