Home Hardware

Headset voor de smartphone-generatie

0
22
Plantronics Voyager Pro+

Plantronics Voyager Pro+ (© ; licentie: )

De Voyager Pro+ is een nieuwe bluetooth headset van Plantronics met extra functies die zijn afgestemd op de technische mogelijkheden van smartphones.

De Plantronics Voyager Pro+ Bluetooth headset is een nieuwe versie van de Voyager Pro. De draadloze headset is ontworpen voor de groeiende generatie smartphone-gebruikers. De headset bevat nieuwe functies waaronder A2DP-technologie voor het streamen van muziek, podcasts en GPS-navigatie. Het AD2P Bluetooth-profiel maakt het mogelijk HiFi mono- of stereogeluid over een draadloze Bluetooth-verbinding te verzenden. Door de multipoint-technologie kan je de Voyager Pro+ aansluiten op twee verschillende mobiele telefoons. De lithium-polymeer batterij is volgens Plantronics goed voor tot zes uur onafgebroken gesprekstijd en vijf dagen standby-tijd.
Plantronic’s digitale signaalverwerking (DSP) technologie AudioIQ2 en een verstelbare dual-microfoon staan in voor de geluidskwaliteit. De microfoonboom kan je dicht bij de mond plaatsen zodat het stemgeluid goed wordt opgevangen en de AudioIQ2 technologie het omgevingsgeluid er effectiever uit kan filteren. De headset minimaliseert tevens windruis door de WindSmart technologie.

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics Voyager Pro+ Bluetooth headset is beschikbaar vanaf 1 november voor een adviesprijs van € 99,99.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.