Home Hardware

Instapmodel Android smartphone

3
31
LG Optimus GT540

LG Optimus GT540 (© ; licentie: )

LG Electronics brengt met de Optimus een smartphone op de markt met het Android besturingssysteem en met vlotte toegang tot sociale netwerken.

De LG Optimus (GT540) is een gebruiksvriendelijke Android smartphone met 3G ondersteuning, zodat je met het toestel kan internetten, mailen, chatten en navigeren. Op de Optimus staan al tien handige applicaties van de Android Market. Zo kun je onder meer Google Maps Navigatie in een handomdraai installeren. Voor contact met je sociale netwerken is er de LG Social Networking Manager. Je kan familieleden en vrienden volgen op Hyves, Twitter en Facebook, en je krijgt hun updates direct op het 3-inch HVGA TFT aanraakgevoelig scherm (320 x 480 pixels) te zien dankzij Social Networking System-widgets (SNS). Op het vlak van multimedia ondersteunt de LG Optimus DivX en Xvid videobestanden en beschikt hij tevens over een ingebouwde video-editor. Met de storyboard-functie kan je films volledig bewerken, inclusief onderschriften en muziek. Verder is de smartphone uitgerust met een 3 megapixelcamera , een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, Bluetooth 2.1, GPS en ondersteunt hij microSD-geheugenkaarten tot 32 GB. Bij aanschaf zit er al een 2 GB SD-kaart in de telefoon.

Prijzen en beschikbaarheid
De LG Optimus Android is verkrijgbaar in wit, roze en zilver en heeft een adviesprijs van € 249,99.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

3 REACTIES

  1. Hoe is het toch mogelijk dat hij hier in België weer 249 euro kost en in Nederland (zonder abbo !) 199 euro. Wat een pokkeland is dit hier toch.

  2. Ik had hem zodra hij te koop was en ik moet zeggen dat ik dit een supercoole smartphone vind voor de aangeboden prijs met alle features mogelijk. Snel en accuraat. Leuke android phone. Meer nog…eigenlijk een échte lady-smartphone. Tot nu toe zéér tevreden !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.