Home Hardware

Eerste laptop in MSI’s nieuwe Fashion series

0
25
MSI FX600

MSI FX600 (© ; licentie: )

MSI lanceert een nieuwe lijn laptops. De Fashion series wordt gekenmerkt door een dunne en lichte behuizing in een elegant design.

De FX600 is het eerste model in MSI’s nieuwe Fashion series. Het chassis heeft een speciale zwarte coating om krassen en vingerafdrukken te voorkomen. De randen van de laptop en de speakers lichten op met een platinum aura. Het touchpad kreeg een diamanten textuur mee en biedt multitouch technologie.

Turbo Drive Engine
De MSI FX600 is uitgerust met een Intel Core i5 processor. Met de Intel Turbo Boost en Intel Hyper-Threading technologie worden de prestaties van de processor dynamisch aangepast, afhankelijk van de applicaties die je gebruikt. De FX600 beschikt ook over MSI’s Turbo Drive Engine technologie waarmee je de prestaties door middel van een hotkey boven het toetsenbord kan aanpassen. De grafische kaart is een nVIDIA GeForce GT 325M met 1 GB GDDR3 geheugen. nVIDIA’s Optimus technologie schakelt de grafische processor automatisch uit wanneer deze niet nodig is, zoals bij het webbrowsen of Word applicaties. Bij het spelen van spellen of afspelen van films wordt de GPU automatisch weer aangezet. Het beeldscherm van de FX600 is een 15,6-inch Full HD TFT lcd-scherm.

CinemaPro en THX technologie
De FX600 heeft vier speakers en MSI en THX werkten samen om ze een theaterachtige sound te laten produceren. Met een druk op de CinemaPro hotkey kun je de FX600 in filmmodus laten draaien, wat rijkere contrasten en heldere kleuren oplevert. Verder heeft de Fashion laptop van MSI een HD web-cam met een resolutie van 1280 x 720 pixels met 30 beelden per seconde.

Prijs en beschikbaarheid
Wanneer de MSI FX600 te koop zal zijn en wat de adviesprijs wordt, werd niet meegedeeld.

Foto van MSI
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.