BIC Phone met Proximus Pay & Go Flex gsm

Belgacom brengt goedkope BIC Phone in België op de markt

1
BIC Phone
BIC Phone
BIC, fabrikant van pennen, aanstekers en wegwerpscheermesjes, produceert nu ook de BIC Phone. In een samenwerking met Belgacom wordt deze goedkope gsm nu ook op de Belgische markt aangeboden.

De BIC Phone is een basisgsm met als belangrijkste functies bellen en sms’en. De mobiele telefoon heeft een 1,5-inch schermpje met een resolutie van 128 x 128 pixels en 65.000 kleuren. Volgens Belgacom biedt de BIC Phone 7 uur gesprekstijd en 350 uur stand-by. De goedkope mobiele telefoon, geproduceerd door Alcatel, werd eerder al gelanceerd in Frankrijk en Spanje. Nu is de BIC Phone ook te koop in honderden Belgische krantenwinkels, benzinestations, stations en luchthavens. Je kunt de gsm kopen in één kleur: BIC-oranje. De gsm zal 39,99 euro kosten met inbegrip van een herlaadbaar Proximus Pay & Go Flex beltegoed van 19 euro.
Het totale pakket bestaat uit een voorgeladen batterij, een simkaart met 19 euro beltegoed, een batterijlader met usb-aansluiting en een oortje. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de wegwerpscheermesjes van BIC is de BIC Phone geen wegwerpproduct. Je kunt zowel de batterij als de Proximus simkaart onbeperkt herladen. Dankzij de usb-aansluiting van de lader kan je de batterij van de BIC Phone ook opladen via laptop of pc.

Prijs en beschikbaarheid
De BIC Phone met Proximus Pay & Go Flex is al te koop en heeft een prijskaartje van € 39,99.

Type: Alcatel 0T-203
Telecom provider: Belgacom
Scherm: 1,5”, 128×128 pixels, 65.000 kleuren
Frequenties: 900 MHz en 1800 MHz
Batterij: 7u gesprekstijd, 350u stand-by
Batterijlader met micro USB aansluiting
Afmetingen:106 x 46 x 14,5 mm
Gewicht: 63 gr
Media: FM radio

Foto van Belgacom
Website: Bezoek Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

  1. Geachte,

    Deze gebruiksklare gsm kost € 39,99 en wordt geleverd met een simkaart “Pay & Go Flex” van Proximus ter waarde van € 19. Voordeel: de batterij is opgeladen bij aankoop, u kunt de telefoon dus meteen gebruiken.

    0471 540639 : Ik vind voor het opstarten mijn puk- en pincode niet meer. Wat nu?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.