Muziektelefoon met aanraakscherm

0
40
Sony Ericsson Yendo with Walkman

Sony Ericsson Yendo with Walkman (© ; licentie: )

Naast de Cedar mobiele telefoon introduceert Sony Ericsson ook de eerste Walkman muziektelefoon met full touch screen.

De Sony Ericsson Yendo met Walkman telefoon bedien je voornamelijk via het 2,6-inch full-touch scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels en de vierhoekstouch-navigatie die Sony Ericsson ook al gebruikt in de Xperia mini-serie. Hiermee activeer je de belangrijkste telefoonfuncties met één enkele handbeweging. Verder biedt de Yendo een 2-megapixel camera, Bluetooth stereo (A2DP), speakerphone, FM-radio, 3.5 mm audio jack, micro USB connector en tot 5 MB intern geheugen dat uitbreidbaar is met microSD geheugenkaarten (tot 8 GB). De batterij is goed voor 3,5 uur gesprekstijd en tot 312 uur stand-bytijd. De Yendo meet 93,5 x 52 x 15,8 mm en weegt 81 gram. De Walkman-muziekfuncties bieden Touch TrackID muziekherkenning en functies als MediaGo om muziek over te zetten van computer naar de mobiele telefoon en PlayNow voor online content. Ook biedt de Yendo toegang tot sociale netwerken als Facebook en Twitter.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Ericsson Yendo met Walkman mobiele telefoon zal in verschillende kleuren te koop zijn vanaf het derde kwartaal 2010. De prijs is nog niet bekend.

Foto van Sony Ericsson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelJe sociale netwerken altijd stand-by
Volgend artikelBelgacom brengt goedkope BIC Phone in België op de markt
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.