Home Hardware

Star Trek achterna

0
32
Burg Mobile Phone Watch

Burg Mobile Phone Watch (© ; licentie: )

De meeste mensen gebruiken hun gsm ook als horloge en wekker. Maar dit is de wereld op zijn kop: met dit polshorloge kan je ook telefoneren.

Het lijkt op een doodgewoon horloge, maar schijn bedriegt. Wanneer je een SIM kaart in de Burg Mobile Phone Watch steekt, bekom je een perfect werkende handsfree GSM. Hoewel “handsfree” wel wat vreemd klinkt voor een polshorloge!
Het horloge is verkrijgbaar in zwart of wit. Wanneer je de telefoon gebruikt, schakelt de Watch Phone automatisch een fraaie blauwe led-verlichting in.
Het merk Burg mag dan wel nogal westers klinken, maar zover we kunnen nagaan is de fabriek toch gevestigd in China.
Het apparaatje is voorzien van een ingebouwde luidspreker en microfoon. Je kan het dus volledig handsfree gebruiken. Een headset en een USB laadkabel worden eveneens meegeleverd.
Het is een tri-band gsm (900, 1800 en 1900 MHz). Volgens de gegevens van de fabrikant is de standby-tijd 100 tot 120 uren, de gesprekstijd zou 180 tot 350 minuten bedragen.
Wij vonden de Burg Mobile Phone Watch bij Amerone. Voor € 119,50 kan je voortaan zeer futuristisch tegen je polshorloge babbelen. Beam me up, Scotty!