Home Hardware

Power Packs verlengen batterijduur van mobiele apparaten

1
20
Verbatim brengt een serie draagbare batterijen op de markt waarmee je mobiele apparaten zoals smartphones en tablets onderweg extra energie kunt laten tanken.

Met de Verbatim Power Packs kan je de batterijduur van een mobiel apparaat verlengen. De serie bestaat uit verschillende oplossingen die geschikt zijn voor het opladen van smartphones, tablets, e-readers en draadloze headsets. Het Verbatim Dual-USB Power Pack heeft twee USB-poorten waarop je twee smartphones of bijvoorbeeld een smartphone en een iPad tegelijkertijd kan aansluiten. In één oplaadbeurt kan de opgeladen 10.000 mAh lithium-polymeeraccu van de Dual-USB Power Pack een iPad voor honderd procent opladen en heeft hij nog veertig procent over voor een ander apparaat.

Het Verbatim Power Pack gamma

Het Verbatim Power Pack gamma (© ; licentie: )

Met het Verbatim AA Power Pack kan je vier alkaline- of herlaadbare AA-batterijen omvormen tot een extra stroombron. Volledig opgeladen kan je met het AA Power Pack bijvoorbeeld een iPhone voor de volle honderd procent opladen. Dit Power Pack weegt slechts veertig gram. Het Verbatim Ultra-Slim Power Pack is even groot als een creditcard en weegt vijftig gram. Het is uitgerust met een 1.200 mAh lithium-polymeerbatterij en heeft een ingebouwde USB-kabel voor het herladen van mobiele apparaten. Het Verbatim Portable Power Pack is uitgerust met een 2.200 mAh lithium-ionbatterij en een Micro-USB-oplaadkabel. Het kan daardoor een iPhone, iPod Touch, Nano, Shuffle of smartphones met een micro-USB-aansluiting opladen.

Prijs en beschikbaarheid
Het Verbatim Dual-USB Power Pack kost € 69,99, hert Verbatim AA Power Pack € 14,99, het Verbatim Ultra-Slim Power Pack € 24,99 en het Verbatim Portable Power Pack € 29,99.

Foto van Verbatim
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.