Home Hardware

Duo Xperia smartphones met Android 4.0

0
20
Sony breidt de Xperia smartphone-serie uit met de Xperia miro, die een sterke Facebook integratie biedt, en de Xperia tipo, een instapmodel.

De Sony Xperia miro en tipo draaien op het het nieuwste Android platformk, Ice Cream Sandwich. De Xperia miro heeft een 3,5-inch lcd-scherm. De miro is een slanke smartphone die Facebook gebruikers zal aanspreken. Door middel van kleurrijke verlichting worden ze op de hoogte gebracht van elk nieuw berichtje of update van het sociale netwerk. De miro heeeft ook een camera aan de voorkant voor videochatten. Op de achterzijde is een 5 megapixel camera geïntegreerd. Daarnaast is deze Xperia smartphone uitgerust met de xLOUD audiotechnologie van Sony en is Music Unlimited al geïnstalleerd. De Xperia miro zal verkrijgbaar zijn in verschillende levendige kleuren.

Sony Xperia miro en Xperia tipo

Sony Xperia miro en Xperia tipo (© ; licentie: )

De Sony Xperia tipo is een instapmodel Android toestel en gericht op consumenten die voor het eerst een smartphone kopen. De Xperia tipo heeft een speciale handleiding voor het kiezen van de juiste instellingen en een ingebouwde applicatie die het dataverbruik bijhoudt. De smartphone heeft een 3,2-inch lcd-scherm en een 3,2 megapixel camera. De Xperia tipo is verkrijgbaar in rood, wit, blauw en zwart.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Xperia miro en Xperia tipo zullen verkrijgbaar zijn vanaf het derde kwartaal van 2012. Sony deelde geen adviesprijzen mee.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.