Home Audio / Video

Full HD camcorder maakt 3D-opnamen

0
160
JVC Everio GS-TD1

JVC Everio GS-TD1 (© ; licentie: )

JVC kondigt twee nieuwe Full HD camcorders aan in de Everio-serie. Naast een model dat 2D-beelden kan omzetten naar 3D, pakt de fabrikant ook uit met een echte 3D-camcorder. Je kan de 3D-beelden zonder speciale bril bekijken op het touchscherm van de camera’s.

De Everio GS-TD1 is een Full HD 3D-camcorder die zowel kan filmen als fotograferen in 3D dankzij een nieuwe door JVC ontwikkelde high-speed processor die tegelijkertijd twee Full HD beelden kan maken. De camcorder gebruikt twee cameralenzen en twee 3,32 megapixel CMOS sensors, één voor elke lens, om driedimensionale beelden te capteren. Het 3,5-inch 3D aanraakgevoelig lcd-scherm toont de 3D-beelden zonder dat je een speciale 3D-bril nodig hebt. De Everio GS-TD1 heeft een 5x optische zoom voor 3D en 10x optischel zoom voor 2D. JVC’s Biphonic audiotechnologie reproduceertr dynamische 3D-geluid. De camcorder heeft 64 GB intern geheugen en een sleuf voor SD/SDXC/SDHC-geheugenkaartjes.

JVC Everio GZ-HM960

JVC Everio GZ-HM960 (© ; licentie: )

JVC kondigt ook de HD Everio GZ-HM960 aan die een 2D-naar-3D outputfunctie heeft waarmee 2D-opnamen worden omgevormd naar 3D. Ook deze 3D-beelden kan je zonder speciale 3D-bril bekijken op het 3,5-inch 3D lcd-scherm of door de camcorder te verbinden met een 3D-tv.

De JVC Everio GS-TD1 zal vanaf midden maart verkrijgbaar zijn aan een richtprijs van € 1.999. De Everio GZ-HM960 zal eveneens vanaf midden maart 2011 verkrijgbaar zijn aan een richtprijs van € 999.

Foto van JVC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.