Home Audio / Video

Nieuw duo Exilim compactcamera’s van Casio

0
53
Casio Exilim Card EX-S200

Casio Exilim Card EX-S200 (© ; licentie: )

Casio kondigt twee richt-en-klik camera’s aan in de Exilim lijn met bijna identieke specificaties, maar met een iets andere behuizing.

De Casio Exilim Card EX-S200 en Exilim Zoom EX-Z800 zijn twee 14,1 megapixel camera’s met een 4x zoomlens die start bij 27 mm equivalent focuslengte en met 1,5x digitale zoom. Om het resultaat van de digitale zoom te verbeteren maakt de Exilim Engine 5.0 gebruik van de Super Resolution Digital Zoom technologie voor een betere beeldkwaliteit. De EX-S200 heeft een lensontwerp waarmee een erg dunne en draagbare body mogelijk is die niet veel groter is dan een kredietkaart. De behuizing meet 100(B) x 55(H) x 18(D) mm. De camera heeft een Quick Mode functie waardoor hij snel opstart. Ook de EX-Z800 is compact genoeg om in de palm van een hand te passen. De camera meet 91(B) x 52(H) x 20(D) mm. Beide camera’s hebben een 2,7-inch TFT Super Clear lcd-scherm.

Casio Exilim Zoom EX-Z800

Casio Exilim Zoom EX-Z800 (© ; licentie: )


Dynamisch
De Premium Auto functie analyzeert automatisch het onderwerp met inbegrip van nachtscènes en detecteert gezichten in een compositie, de positie en beweging van een persoon en of je een statief gebruikt. Vervolgens optimaliseert de camera de instellingen voor onder meer belichting, ISO en kleurbalans. Met de Premium Auto functie hoef je enkel nog de ontspanner in te drukken.
Casio’s Dynamic Photo functie kun je ‘bewegende foto’s’ maken op de camera door bewegende onderwerpen te snijden uit een achtergrond die gemaakt is met continu fotograferen en ze te combineren op een andere foto. Je kunt zo bewegende foto’s maken met een lengte tot 20 seconden en met de meegeleverde software opladen op sites als YouTube. Met de Art Effect functie kun je de foto’s een artistieke uitstraling geven.

Prijs en beschikbaarheid
De Casio Exilim Card EX-S200 en Exilim Zoom EX-Z800 zijn beide te koop vanaf begin september in verschillende kleuren voor respectievelijk € 219 en € 159.

Foto van Casio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.