Home Hardware

Een Packard Bell op je schoot

1
22

Naast de nieuwe Terug-naar-school pc’s heeft Packard Bell ook nieuwe notebooks in het uitstalraam staan. Om te beginnen is er de Easy Note Vx in twee smaken. De instapversie heeft een Celeron II aan 600 MHz en de iets duurdere versie een Pentium III Mobile aan 600 MHz. Beiden hebben 64 Mb Ram aan boord en een harde schijf tot 12 GB. Verder hebben beide Easy Note Vx modellen een DVD-Rom speler, een interne modem en de nodige multimediafuncties. Het basismodel heeft een 12,1 inch TFT-scherm en het duurder model een TFT-scherm van 14 inch. Een geval apart is de Chrom@. Dit is een high-end notebook met een Pentium III 700 MHz, 128 MB Ram, 18 GB harde schijf, DVD-Rom, grafische kaart met TV-uitgang en een 15-inch TFT scherm. De Easy Note Vx 6012 (instapmodel) kost 2.479 euro en het duurder Vx 6014 model komt op 3.470 euro. Voor de Chrom@ moet je 4.957,5 euro neertellen.

1 REACTIE

  1. Voordat mensen enthousiast worden wil ik graag even toelichten dat Packard Bell een goede computer is voor iemand die er niks mee doet dan gebruik maken van de standaardfuncties. Zodra er iets toegevoegv of veranderd moet worden, of je om een andere reden simpelweg problemen krijgt zal deze fabrikant je niet goed kunnen helpen.

    Veel IT bedrijven (waaronder degene waar ik werkzaam ben) weigeren mensen met een Packard Bell te helpen simpelweg omdat ze de uitdaging niet meer aan willen gaan.

    Alsjeblieft mensen, koop deze producten NIET!!
    En word geen slachtoffer van de fenomenale slechte service!

    Bedrijven zoals een supermarkt, expert enz enz. hebben nou eenmaal Packard Bell’s staan maar hebben niet de kennis.
    Neem advies van deze mensen dan ook met een flinke korrel zout!

    Be wise

Comments are closed.