Home Audio / Video

Sociale oortjes

0
47
Sennheiser MX 581

Sennheiser MX 581 (© ; licentie: )

Sennheiser vindt dat oren en smaken verschillen, en biedt daarom liefst 26 verschillende oortjes aan. We kunnen ze niet allemaal testen, dus hebben we er drie uitgekozen. Eerder testten we de CX 280 High Performance oortjes die in het oorkanaal passen en de PMX 680 sportoortjes. Ditmaal is het de beurt aan de Sennheiser MX 581 oortjes met share-adapter.

Sennheiser brengt 26 verschillende nieuwe earphones op de markt in vier reeksen: Expression Line (de top van de nieuwe modellen), de Classic Line (optimale prijs-kwaliteitverhouding), Street Line (voor intensief gebruik) en Sports Line (ontworpen in samenwerking met Adidas). De MX 581 die we hier testen behoren tot de Street Line en zijn dus bedoeld voor intensief gebruik. Dat merk je onder andere aan de iets steviger uitziende kabels.

In de verpakking
Naast de oortjes bevat de verpakking ook een share-adapter (3,5mm splitter zodat je twee oortjes kunt aansluiten op dezelfde mp3-speler), een stijlvol bordeauxrood draagtasje in namaakleder en stoffen en rubberen beschermdopjes die je over de oortjes kunt schuiven.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.