Home Audio / Video

Betere integratie vereenvoudigt gebruik home entertainment

0
242
Bose Lifestyle

Bose Lifestyle (© ; licentie: )

De nieuwe Lifestyle V-Class en T-Class home entertainmentsystemen combineren Bose’s eigen 5.1 surroundsysteem met het nieuwe intelligente integratiesysteem Bose Unify.

De Lifestyle V-Class en T-Class home entertainmentsystemen zijn uitgerust met de door Bose ontwikkelde Unify-technologie. Dankzij dit intelligente integratiesysteem is het aansluiten van luidsprekers en audio- en videobronnen, het programmeren van afstandsbedieningen en het kiezen van de juiste bron eenvoudiger dan ooit tevoren, aldus de fabrikant. Bij het aansluiten van toestellen, zoals een Blu-ray-speler of spelconsole, worden eenvoudig te volgen stappen gebruikt die worden weergegeven op het tv-scherm.

Afstandsbediening
De nieuwe Lifestyle V-Class en T-Class hebben tot zes aansluitingen voor hoge-definitiebronnen (HD). Met de Lifestyle afstandsbediening kan je nagenoeg alle bronnen bedienen, inclusief Blu-ray-spelers, kabel- en satellietboxen en Digital Media spelers. Bose zal de codes om toekomstige bronnen te kunnen bedienen beschikbaar stellen via gratis software-updates. Als je de afstandsbediening van eender welke bron op de Lifestyle-console richt programmeert de Unify-technologie automatisch de Lifestyle-afstandsbediening om de bron te bedienen.

V- en T-Class
De nieuwe Lifestyle systemen produceren surround soundgeluid met vijf kleine luidsprekers en een te verbergen Acoustimass-module. Met de audiokalibratiestechnologie Bose Adaptiq wordt het geluid geanalyseerd en aangepast aan de ruimte. De Lifestyle V-Class-systemen omvatten de Jewel Cube of Direct/Reflecting luidsprekers, een ingebouwde AM/FM-tuner, een aansluiting voor iPod en een universele afstandsbediening met twee schermregels. De Lifestyle T-Class-systemen werken met Direct/Reflecting of Virtually Invisible luidsprekers en een universele afstandsbediening. Alle systemen hebben een console om bronnen aan te sluiten en een automatische video-upscaling voor de hoogste resolutie die de HD televisie kan weergeven, tot en met 1080p via HDMI.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesprijzen bedragen:
Bose Lifestyle V35 home entertainment-systeem : € 4.500
Bose Lifestyle V25 home entertainment-systeem : € 3.500
Bose Lifestyle T20 home entertainment-systeem : € 2.500
Bose Lifestyle T10 home entertainment-systeem : € 2.000

Foto van Bose
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.