Home Internet / Diensten

Antivirusproduct spreekt Nederlands

2
27

pc_cilin12
Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 is de nieuwste versie van het antivirusproduct van Trend Micro voor de consumentenmarkt. De nieuwste versie bevat onder meer antiphishing-functionaliteit, detectie en verwijdering van spyware en de mogelijkheid om verschillende pc’s binnen een thuisnetwerk via één interface eenvoudig te beheren. Daarnaast bevat PC-cillin Internet Security 12 desktopantivirusoplossing intrusion detection-functionaliteit voor mobiele netwerken. Hiermee wordt een thuisgebruiker gewaarschuwd wanneer een onbekende het draadloze netwerk opkomt. Op die manier worden diefstal van bandbreedte en ongewenste toegang voorkomen. Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 is beschikbaar voor een adviesprijs van 59,00 euro inclusief één jaar onderhoud. Kortingen zijn beschikbaar vanaf drie en vijf licenties.

Adviesprijs
59 euro

2 REACTIES

  1. Hallo,
    Ik ben sinds een jaar trend-micro internet security gebruiker en wilde vragen waar of ik ergens mijn informatie die ik wil hebben over het gebruik en verlenging ervan.
    Is er iemand die daar iets van weet, want in het Nederlands is toch wel beter te begrijpen.
    Wie o Wie kan mij helpen hierbij?

  2. Ik ben al jaren gebruiker van Trend Micro antivirussoft en het heeft mij nog nooit teleur gesteld. Ze maken werk van hun updates, zowel qua snelheid als qua gebruiksgemak.

    Ook deze release is weer een schot in de roos. Het pakket bevat zowat alles wat een breedband-internetgebruiker nodig heeft en kan alles automatisch aan. Zeker de prijs waard.

    tip: Als je online koopt kan je een korting krijgen door naar \’de kassa\’ te gaan en dan terug te keren of het venster te sluiten 😉

Comments are closed.