Home Hardware

Mini-laptops: geef niet wat de consument wil

2
77

Dan toch Chrome?
Wie weet kan Google profiteren van al die koudwatervrees. Het eveneens erg gehypte Chrome OS zit eraan te komen. Google’s besturingssysteem zal in de eerste plaats goed draaien op netbooks, omdat er nog heel wat werk aan de winkel is op het gebied van drivers. De eerste versie van Chrome is misschien al beschikbaar tegen dat u dit leest. Maar in de tweede helft van 2010 zullen er in elk geval netbooks op de markt komen met dit nieuwe besturingssysteem. Het valt af te wachten of consumenten die Linux niet willen op hun netbooks, wel zullen zwichten voor Chrome. Maar kijk wat er in de smartphonemarkt is gebeurd: Android lijkt daar ook een succes te worden. Dus als Google het voor smartphones kan, waarom dan niet voor netbooks? Apple en Microsoft doen er met hun misplaatste zuinigheid immers alles aan om dat mogelijk te maken.

2 REACTIES

  1. mijn netbookje draait op Ubuntu en bolt als een trein.

    mensen die niet willen afstappen van hun bekende os en blijven kiezen voor een besturingssysteem dat er niet voor gemaakt is, die snijden gewoon in hun eigen vingers.

    mijn netbookje wordt regelmatig gebruikt door anderen en ik heb nog nooit 1 seconde uitleg moeten geven. iedereen is er altijd onmiddellijk mee weg. meestal hebben ze niet eens door dat ze niet met Windows bezig zijn.

Comments are closed.