Home Multimedia

Pimp My Ride…?

1
45

Wanneer je dan weer wel een serieuze botsing maakt, wordt alles in slowmotion weergegeven en zie je de crash in al zijn details. Aanvankelijk is dit wel knap, maar aangezien je deze ‘filmpjes’ niet kan afzetten of doorspoelen, zijn ze redelijk irritant na een tijdje. Na elke crash "respawn" je echter, zodat je rustig verder kan rijden. Was het in het echte leven ook maar zo zeker…

LArush_police.jpg

LA Rush heeft een beetje het karakter van een GTA met Los Angeles als levende stad. Overal lopen er mensen rond, maar er is er geen enkele die je omver kan rijden. Ze springen altijd op tijd en juist ver genoeg weg om aan hun dood te ontsnappen.

Inspraak
In dit spel draait het er natuurlijk allemaal om om je eigen garage uit te bouwen, zodat het spel ongeveer 45 auto’s te bieden heeft. Diegene waarmee je in het begin rondbolt, zijn maar gewone Nissans en dergelijke, maar gelukkig verbetert dit in de loop van het spel.

LArush_Chevvy.jpg

LArush_ChevvyPimped.jpg

Zo zal je achter het stuur kunnen kruipen van dé Hummer, een Corvette sportbolide of een Cadillac Escalade. Al deze wagens kan je tunen bij de West Coast Customs. Verwacht hier echter niet al te veel van, want hier slaan de makers de bal volledig mis: je hebt namelijk geen enkele inspraak bij het tunen van de wagen. Je rijdt hem binnen in een van de vele garages in de stad, betaalt het gevraagde bedrag, en alles gebeurt vanzelf.

1 REACTIE

  1. ik heb 5 gewoone wagens niet (oa hummer cadilac enz ) gekregen toen ik het spel uit speelde hoe kan dat

Comments are closed.