Home Multimedia

The Playboy Sims?

8
36

Business is business!
Door de juiste gesprekken te voeren met je gasten kan je de nodige ‘deals’ afsluiten en de juiste afspraken maken. ‘Business first!’ Het is ook opvallend dat je, in tegenstelling tot The Sims, iedereen makkelijk tevreden kan stellen. Als een dame boos is, volstaan enkele complimentje om ze er weer bovenop te brengen. Enkele zinnen later, en ze laat je niet meer los.
Zo kan je ook meer intiemere gesprekken voeren met een of andere bevallige dame en als je het handig aan boord legt, kan je in bed belanden met de schoonheid van jouw keuze.

PlayBoyTheMansion2.jpg
Fwiet! Fwiieuuw!!

Tevreden?
Vanaf dan kan ik het me voorstellen dat de ‘ervaren’ Playboy-lezer alles een beetje saai en te braaf gaat vinden en het hele spel als een ‘afknapper’ ervaart. Laat ons eerlijk zijn: als je dit spel voor de eerste keer start dan koester je automatisch toch bepaalde verwachtingen. Je verwacht toch dat het spel op een of andere manier de wereldberoemde inhoud van het magazine zal evenaren. Maar spijtig genoeg zal je vlug vaststellen dat het toch niet ‘je dat’ is op dat vlak.

PlayBoyTheMansion4.jpg
Leuk zwemgezelschap

Conclusie
Het had een hit kunnen worden, als de makers juist hadden gekozen: een nieuw ‘Sim’-game of een écht Playboy-game uitbrengen. Nu lijkt het wel of ze de beiden gecombineerd hebben, maar dat was toch niet zo’n goed idee. Het babe-aspect is wel leuk, maar té zwak om het hele spel te dragen. Playboy The Mansion voldoet niet aan wat de titel belooft. De fans van pin-ups vinden dit met zekerheid een flauw spel en kunnen zich beter bezighouden met de papieren versie. De Sim-fans zullen het dan weer op hun beurt snel opbergen in hun ‘foute-games’-schuif.

Officiële site van het spel: http://www.playhef.com/
Fabrikant: Cyberlore Studios/
Distributeur: Ubisoft

Adviesprijs
44,95 euro

8 REACTIES

  1. hallo mensen,
    ik moet jullie iets bekennen. mijn ouders hadden voor mij playboy the mension gekocht. ze dachten natuurlijk dat ik er erg blij mee zal zijn. maar toen ik het spel zag wist ik het gelijk dat ik het geen leuk spel zou vinden. want me \’\’ vrienden \’\’ die praatten er heel vaak over, omdat zij het wel een leuk spel vinden. Ja inderdaad ik heb vrienden tussenhaakjes geschreven, omdat ik eigenlijk niet met ze omwil gaan. want ze praten alleen maar over \’\’lekkere wijven\’\’. Maarja wat moet ik anders doen. ik ging een tijdje met meisjes om, en gelijk op school gingen ze over mij rodellen dat ik een homo ben. ik weet het zelf ook niet zeker of ik het ben, maar ik vind het niet leuk als mensen over mij gaan rodellen. inderdaad ik hou er eigenlijk wel van om met meisjes om te gaan en wat over jongens kletsen. Want ik vind jongens aantrekkelijker dan meisjes, dat moet ik toegeven. Ik voel me bij de meisjes gewoon veel fijner, net of ik het zelfde geslacht heb en ik kan alles met ze delen.
    Dus wat moet ik doen? ik heb geen raad. Moet ik het aan de mensen in mijn omgeving vertellen dat ik jongens aantrekkelijker vind dan meisjes? en ben ik dus een homo of niet?
    en trouwens het is egt geen jongens spel hoor. Want ik ben een \’\’jongen\’\’ en ik vindt het helemaal geen leuke spel.
    Ik wacht op jullie reactie hier op dit site. Sorry voor dit ongemak, dat ik jullie mijn msn niet kan geven, want ik schaam me ervoor.
    kusjes een anoniempje (L) l0ves Y0u B0yS:$ (L)

  2. heey menSen !!
    EVEN OVER THE SIMS !! en niet playboy the mension.
    m0et je The Sims hebben 0m Sims 2 en de uitbreidingspakketten te kunnen spelen?? stuur je reactie hierheen ik lees wel 0ke;) ..aub.. stuur je reactie als je het weet kuSjee Y+D l0vah &Nd Sims fantjje

  3. ik krijg het spel niet op de pc , ik kan kiezen in welke taal ik wil spelen dan komt wizard en daar stopt het , kan iemand me helpen dit spel te starten want wil het echt wel spelen

Comments are closed.