Hardware | Nieuws
Aldi Wolfgang AT-AS45IPS 8 Android 4.1 smartphone

Android smartphone met 4,5-inch IPS touchscherm en dual-sim bij Aldi NL

Op zaterdag 11 mei kan je bij Aldi Nederland een Wolfgang Android smartphone met 4-inch scherm kopen voor 119 euro. Vier dagen later ligt er opnieuw een Wolgang smartphone in de Nederlandse Aldi winkels. De Wolgang AT-AS45IPS 8 is een sterker model, vandaar ook het hogere prijskaartje van 199 euro.

Aldi verkoopt al een tijdje smartphones van het merk Wolfgang. Het is een merk van het Nederlandse bedrijf Ambiance Technology B.V., gespecialiseerd in het importeren van consumentenelectronica uit het Verre Oosten. Eerder verkocht Aldi al de Wolfgang AT-AS45SE. Vanaf woensdag 15 mei is de opvolger, de Wolfgang AT-AS45IPS, opnieuw te koop bij Aldi Nederland. Het toestel was in februari al eens te koop voor 229 euro.

Aldi Wolfgang AT-AS45IPS smartphone

Aldi Wolfgang AT-AS45IPS smartphone

De Wolfgang AT-AS45IPS 8 is uitgerust met een 4,5-inch (11,43 cm) IPS touchscherm. IPS staat voor In-Plane Switching en dergelijke schermen bieden een betere kleurenweergave en kijkhoek. Het scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels.

De Wolfgang smartphone draait op een MT6577 1 GHz processor en heeft 1 GB werkgeheugen. Het interne geheugen is 4 GB groot en je kan het uitbreiden met microSD-geheugenkaartjes. Aldi levert trouwens een geheugenkaartje van 8 GB mee (bij de vorige aanbieding in februari was dat nog 16 GB).

De Wolfgang AT-AS45IPS 8 heeft op de achterzijde een 8 megapixel camera met flits. De frontcamera is een 3 megapixel model. De smartphone ondersteunt Wi-Fi 802.11b/g/n en Bluetooth BT 2.1+EDR en is uitgerust met een 2000mAh accu.

De Wolfgang AT-AS45IPS 8 ondersteunt ook Dual Sim. Je kan twee sim-kaartjes gebruiken met deze smartphone. Door de Dual Standby functie kan je het toestel bijvoorbeeld tegelijk met je privé- en zakelijk gsm-nummer gebruiken.

Besturingssysteem is Android 4.1 Jelly Bean. De Wolfgang AT-AS45IPS 8 meet 13,1 x 6,7 x 1,1 cm. Het gewicht werd niet opgegeven.

De smartphone heeft, net als de Wolfgang AT-AS40SE die op zaterdag 11 mei te koop is, een zogeheten ‘clean installation’. Wolfgang kiest ervoor om geen apps voor te installeren om de gebruiker de keuzevrijheid te geven.

Prijs en beschikbaarheid
De Wolfgang AT-AS40SE Android 4.1 smartphone is vanaf woensdag 15 mei 2013 te koop voor € 199 bij de Aldi winkels in Nederland.

Photo of Aldi Nederland
Website: Aldi Nederland
Categorieen Distributeurs, Nederland
Naar begin pagina.

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>