Android smartphone met 4-inch touchscherm en dual-sim bij Aldi NL

8
61
Vanaf zaterdag 11 mei 2013 verkoopt Aldi Nederland de Wolfgang AT-AS40SE, een smartphone met een 4-inch touchscreen, Android 4.0 en dual-sim functionaliteit voor 119 euro.

De Wolfgang AT-AS40SE, die je vanaf zaterdag 11 mei bij de Aldi-winkels in Nederland kan kopen, is een budgetvriendelijke Android-smartphone. Het apparaat beschikt over een MT6577 Dual Core 1 Ghz processor en 512 MB werkgeheugen. Het 4-inch (10,16 cm) touchscherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels.

Aldi Wolfgang AT-AS40SE smartphone

Aldi Wolfgang AT-AS40SE smartphone (© ; licentie: )

De Wolfgang AT-AS40SE is simlockvrij en kan je uitrusten met twee sim-kaartjes. Door de Dual Standby functie kan je het toestel bijvoorbeeld tegelijk met je privé- en zakelijk gsm-nummer gebruiken.

Op de achterzijde is de Wolfgang AT-AS40S uitgerust met een 5-megapixelcamera met autofocus, terwijl op de voorzijde een VGA (0,3 megapixel) camera is geïntegreerd.

De smartphone heeft een intern geheugen van 4 GB en is uitgerust met een sleuf voor MicroSD-geheugenkaartjes (tot 32 GB).

De Wolfgang AT-AS40SE ondersteunt 3G, Wifi b/g/n, Bluetooth 2.1 EDR, FM radio en GPS.

Besturingssysteem is het inmiddels al wat verouderde Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De AT-AS40SE was begin maart al eens te koop bij Aldi Nederland en toen kondigde Wolfgang op de website aan dat er een update komt naar Android 4.1 Jelly Bean. Maar blijkbaar is er die nog altijd niet…

De smartphone heeft een zogeheten ‘clean installation’. Wolfgang kiest ervoor om geen apps voor te installeren om de gebruiker de keuzevrijheid te geven.

De AT-AS40SE heeft een 1500 mAh accu. Hij meet 12,4 x 6,4 x 1,1 cm en weegt 140 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Wolfgang AT-AS40SE Android smartphone is vanaf zaterdag 11 mei 2013 te koop voor € 119 bij de Aldi winkels in Nederland.

Foto van Aldi Nederland
Website: Aldi Nederland
Categorieën: Distributeurs, Nederland
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloos omnidirectioneel luidsprekersysteem van Loewe
Volgend artikel‘Honingwoorden’ bemoeilijken het kraken van wachtwoorden
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

8 REACTIES

  1. Fotomomenten zijn verpersonaliseert als de persoon kan Whatsapp, n dan zet ie zijn eigen beeld of figuur erop. In de lijst telefoonnummers heb ik ook nog niet uitgezocht. Maar ja intussen is de naam al genoeg als iemand zich telefonisch meldt.
    Zo’n kanjer voor maar 100 Euro, kom zit graag op de derde rij, want de eerste rij denkt vaak dat ze ongeoefend meemogen doen in de show. Ik leef met de kleine beperkingen, maar wie weet. Blij te horen dat er ook SamsungSII hoesjes om het apparaat kunnen, hoewel mijn zelfgebreide ook perfect stootkussen is maar helaas niet waterdicht. Dank u voor de aandacht. Plezier met Wolffie

  2. Heb de medion android p4013 aangekocht. Merk dat tijdens het berichten typen, telkens engels woordenboek gebruikt wordt. Ik krijg het niet weg, vind enkel engels, frans, duits en spaans woordenboek. Iemand enig idee hoe ik kan typen zonder woordenboek of dat er een nederlandstalige versie van is?

    gr

  3. Ik zou graag een hoesje voor mijn wolfgangat-as40se hebben.
    Waar kan ik die kopen ,ben al bij verschillende winkels geweest maar geen die past.
    Wie kan me zeggen of ze er zijn.
    Eigenlijk zou aldi die erbij moeten leveren,of dat je ze erbij kan kopen

    • Ik heb bij de kijkshop voor 10 euro een goed passend leren hoesje gekocht “strap” merk Azuri. Overigens een hoesje van de Samsung SII voldoet ook.

  4. Goed nieuws: vanaf 29 mei verkoopt Aldi Nl een vrij gelijkaardig toestel, de Wolfgang Smartphone AT-AS40D. Die is nog goedkoper (99 euro) én ineens voorzien van Android 4.1. Tip: als je hem graag wilt kopen, ga een kwartier voor openingstijd al voor de deur staan…

  5. Goedemorgen meneer, mevrouw,

    Ik ben in verschillende Aldi’s geweest maar nergens hadden ze de
    wolfgang smartphone at-as40se (119,00 euro) meer.
    Is er nog een mogelijkheid om aan dit type telefoon te komen?
    Wanneer komen ze anders weer bij de Aldi te koop?

    Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

    Vriendelijke groeten,

    Annegreet Miltenburg

    • Beste Annegreet,

      Ik heb zojuist een at-as40se bij de Aldi in Sneek gekocht. Wellicht ligt er ergens bij een Aldi nog een.

      Groetjes, Jan Heijenga

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.