Home Hardware

Led-monitor bespaart tot 70% energie

1
35
Philips 225PL2

Philips 225PL2 (© ; licentie: )

MMD, de onderneming achter Philips lcd-monitoren, kondigt een nieuw 22-inch model met PowerSensor-technologie voor energiebesparing aan in het Brillance gamma lcd-monitoren.

De Philips Brilliance 225PL2 is een 22-inch beeldscherm met led-technologie. Led’s bevatten geen kwik en gebruiken minder energie waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan traditionele lampen. Bovendien bieden led’s betere dimmogelijkheden. De 225PL2 is uitgerust met de PowerSensor-technologie die het stroomverbruik volgens Philips verlaagt tot wel 70%. Wanneer je bij de monitor wegloopt, dimt het scherm van de 225PL2 automatisch. Zodra je weer plaatsneemt voor de monitor, schakelt hij onmiddellijk terug naar de normale modus.

SmartImage
De 225PL2 monitor heeft ook Philips’ zelfontwikkelde SmartImage-technologie. Hiermee wordt de scherminhoud geanalyseerd, waardoor het contrast, de kleurverzadiging, beeldscherpte en bewegingen verbeteren. Schermprestaties passen zich aan op basis van wat wordt vertoond, zoals video, hoge-resolutie foto’s, streaming media en documenten. Met de knop ‘schermscenario’ kun je het geboden weergavetype handmatig aanpassen.

Extra’s
De 225PL2 biedt verder een hoogteaanpassing tot 130 mm, 90 graden schermrotatie met automatisch draaipunt, SmartTouch-bediening en ingebouwd stereogeluid. De monitor is uitgerust met een USB-hub met vier poorten.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Brilliance 225PL2 is vanaf september te koop voor een adviesprijs van € 219 (exclusief BTW). Hij is verkrijgbaar via alle MMD bedrijfspartners.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

  1. Geachte lezers.
    Waar ik kan, een particulier, een Philips Led monitor, 16:10, te weten de 225PL2EB/00 kopen?
    De mmeste winkels schijnen ze niet te verkopen.
    Met vriendelijke groet en mogelijk een antwoord terug,
    Herman Galet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.