Home Audio / Video

Het internet op met je televisietoestel

5
57

De nieuwe generatie multimediatelevisies van Philips zullen vanaf de lente 2009 rechtstreeks toegang bieden tot een waaier van entertainment- en informatiewebsites.
Philips Net TV
Philips lanceert met Net TV een nieuw platform voor internettoegang op je tv. De oplossing zal beschikbaar zijn op alle Philips tv-toestellen van de series 8000, 9000 en op de Cinema 21:9.

IP-TV-norm
Voor de internettoegang dien je de televisie aan te sluiten op het netwerk via een ethernetkabel of via Wi-Fi (Wi-Fi is beschikbaar op de serie 9000 en op de Cinema 21:9). De lokale startpagina van Net TV wordt automatisch gegenereerd. Websites die via Net TV aangeboden worden, zijn geoptimaliseerd voor het tv-kijken op basis van de open Internet Protocol TeleVision (IP-TV)-norm.

Online
Net TV maakt het mogelijk om vanuit je luie zetel naar websites te surfen. Niet alleen kan je de webpagina’s bekijken, je kan bijvoorbeeld ook online foto’s of video’s uitwisselen. Net TV van Philips biedt toegang tot een selectie van informatie- en entertainmentwebsites: nieuws, verkeer, weer, onlineveilingen, sociale netwerken, gaming, fotoalbums en meer.

Content
Met Net TV heb je toegang tot internetcontent op maat. Via de afstandsbediening kun je vanaf de startpagina online content van onder meer YouTube, TomTom, eBay, MeteGroup, Funspot, MyAlbum en Netlog raadplegen. Je hebt hiervoor geen extra decoders of abonnementen op diensten nodig. Bovendien is het de bedoeling om per land ook lokale content aan te bieden.

5 REACTIES

Comments are closed.