Home Audio / Video

SD-geheugenkaartje met ingebouwde WiFi

0
De Eye-Fi Mobi SD-kaart maakt het mogelijk om foto’s en video’s draadloos te versturen van een camera naar smartphone of tablet om ze te delen via sociale media.

De Eye-Fi Mobi is een SD-geheugenkaartje met ingebouwde WiFi-technologie waarmee je foto’s en video’s automatisch van de camera naar een mobiel apparaat kan kopiëren. Er is geen netwerk, hotspot of internetverbinding voor de overdracht nodig.

Eye-Fi Mobi

Eye-Fi Mobi (© ; licentie: )

Om je smartphone of tablet te verbinden met je camera dien je de gratis app voor iOS of Android te downloaden en een 10-cijferige kaartcode in te geven. Daarna kan je hoge-resolutie foto’s en video’s direct overzetten van de camera naar smartphone of tablet om de beelden te bewerken en te delen.

De Eye-Fi Mobi SD-kaart werkt met bijna alle populaire cameramodellen. Veel fabrikanten hebben de software-ondersteuning voor de Eye-Fi draadloze technologie reeds in hun camera geïntegreerd. De Eye-Fi Mobi SD-kaart is beschikbaar in capaciteiten van 8, 16 en 32 GB.

Prijs en beschikbaarheid
De 8 GB kaart van Eye-Fi Mobi heeft een adviesprijs van € 41,99. De 16 GB-versie is verkrijgbaar voor € 61,99 en de 32 GB versie voor € 81,99.

Website fabrikant

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten