Home Hardware

Grotere dekking voor draadloze telefonie

0
AVM introduceert de FRITZ!DECT Repeater 100 die een verbeterde ontvangst en overdrachtsbereik voor DECT-radionetwerken mogelijk maakt.

Met de AVM FRITZ!DECT Repeater 100 kan je het bereik van gesprekken met een draadloze DECT-telefoon uitbreiden. In combinatie met een FRITZ!Box met een DECT-basisstation zijn telefoongesprekken van HD-kwaliteit, internetradio, podcasts en RSS-diensten over langere afstanden mogelijk.

AVM FRITZ!DECT Repeater 100

AVM FRITZ!DECT Repeater 100 (© ; licentie: )


De FRITZ!DECT Repeater 100 is uitgerust met een stopcontact voor het aansluiten van elektrische apparatuur. Je verliest zo geen stopcontact. De nieuwe DECT-repeater heeft twee LED-schakelaars. Met de DECT-schakelaar kan je de repeater bij het DECT-basisstation aan- en afmelden. Met de statusschakelaar kan je de LED’s van het apparaat in- en uitschakelen.

In combinatie met de FRITZ!Box zorgt de FRITZ!DECT Repeater 100 ervoor dat alle gesprekken die door de repeater worden doorgegeven afluisterveilig blijven. De DECT-encryptie is af fabriek ingesteld. Er kunnen zes DECT-repeaters en zes DECT-telefoons bij de FRITZ!Box worden aangemeld.

Prijs en beschikbaarheid
De AVM FRITZ!DECT Repeater 100 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 79.

AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 9 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten